Pretios dincolo de imagini….

Din postarile articolului trecut referitor la bijuteriile cu pietre pretioase, acestea au intrat cu gratie pe usa din fata a galeriei noastre,multe dintre ele au iesit, cu aceeasi gratie, impreuna cu un posesor multumit de achizita facuta.

Dincolo de cuvinte si de ceea ce este inestimabil pentru sufletul unei persoane, dincolo de conturile mai mici sau  mai mari ale cumparatorilor, multe dintre bijuteriile expuse de noi si-au gasit perechea alaturi de care sa dainuiasca elegante, pretioase, somptuoase.

In fiecare zi ne dorim sa vedem obiecte inestimabile, autentice, frumoase, vechi, arta la nivel de absolut. Multe dintre lucrurile pe care le vedem in fiecare zi, indiferent de categoria de obiecte la care ne referim, sunt adevarate opere  realizate cu truda si aproape pefect de imperfecte, insa extrem de atragatoare. Ele sunt perfecte prin imperfectiunea lor, prin patina lor, prin ceea ce spun dincolo de ceea ce sunt.

In fiecare zi stam printre lucruri antice si apreciate, pretioase prin ceea ce sunt. Insa, precum utilitatea marginala, le regasim in timp ca fiind lucruri normale, naturale pe care nu le mai putem privi cu aceeasi surprindere. De multe ori, noutatile din colectia noastra sting patima pentru ceea ce stim deja ca avem, pentru ceea ce stim deja ca putem sa oferim iubitorilor, pentru ceea ce este deja descoperit.

Astazi am descoperit cum functioneaza acest sistem al nostru, al tuturor poate. Nu am sa va explic in cuvinte, pentru ca aveti deja un scurt istoric in alte postari ale noastre. Am sa va arat de ce patima se stinge si se reaprinde pentru  noutatile in domeniu.

 

Mai rar intalnite, bijuteriile sunt cu adevarat pretioase, atat prin  valoarea materialelor din care sunt realizate, dar mai ales prin maiestria cu care sunt realizate, prin faptul ca nu sunt simple bijuterii sau accesorii, ci sunt povesti in si pe mainile purtatorilor!

Scopul nostru de a va delecta cel putin privirea, consideram ca a fost atins.

Pe data viitoare va asteptam cu alte surprize la fel de pretioase!

Cu drag pentru iubitori,

Echipa Almar

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: