Diamonds are a girl’s best friend…and a man’s best welcome!

Diamante!

Poate multe dintre noi, femeile, doar stim sa admiram aceste pietre extrem de valoaroase in compartie cu ceea ce ne putem permite la tinuta noastra zilnica. Speram ca intr-o buna zi cineva se va gandi sa ne inveseleasca zilele cu o bijuterie cu farmec, valoroasa, pe care sa o tinem pentru ocazii speciale si pe care sa o admiram prin simplitatea, dar frumusetea si valoarea ei.

Ei bine, putem spune ca unele dintre noi, poate cea mai mare parte, ramanem cu visul de a detine un diamant, cu speranta ca intr-o zi ne vom permite.

Totusi, la Almar un diamant se gaseste pentru fiecare femeie care doreste sa se rasfete. Diamante, briliante, bijuterii de epoca sau cu o vechime de doar 10-20 de ani cu modele moderne, le putem gasi. Surpriza cea mai mare este ca le gasim la preturi fara concurenta pe piata acestor bijuterii, care, vezi Doamne, ar trebui sa fie doar pentru bogati si vedete.

O rochie de seara, o ocazie speciala, pur si simplu o zi frumoasa  pe care vrei sa o incununezi cu un obiect frumos, un decor minunat pentru cinele romantice in oras, placerea si utilitatea se imbina! Toate sunt frumoase cand le vezi prin prisma potrivita!

Dar ce ati spune daca, la acesta am mai adauga, sau poate l-am inlocui pentru zilele de lucru, intruniri de business o brosa la fel de eleganta, de discreta, doar pentru placerea sinelui si uneori pentru ochii cunoscatorului?

Clasic, business sau elegant, sunt decoruri ale sinelui care incanta privirea noastra, a sufletului nostru, dar si privirea celor care cunosc si care recunosc frumusetea, grandoarea si simplitatea unor pietre pretioase, elegant si cu stil asezate pe monturi fascinante!

 Pentru ca nu am cuvinte sa vorbesc despre cum arata lumea printr-un diamant, am sa va las sa admiram impreuna imaginile si sa lasam sa debordeze intr-un decot potrivit, intr-un ambient potrivit, intr-o zi potrivita!

Diamantele sunt prietenele noastre, sunt poate investitii care nu isi pierd valoarea, frumusetea, eleganta si niciodata farmecul! Sunt pentru noi toate si la indemana fiecareia care vrea si stie sa imbine utilul cu placutul!

Alexa Rădulescu

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: