Artisti contemporani….

Galeria Almar, adaposteste, pe langa picturile vechi ale artistilor care de mult sunt nume ale cataloagelor de arta, tablouri ale catorva artisti contemporani.

Celebram vechimea, asa  cum celebram talentul si iscusinta artistilor contemporani, care nu sunt neaparat mari cote in cataloagele de preturi, dar sunt artisti care nu uita cum sa incante ochiul vizitatorilor din Hanul cu Tei.

Tablori ideale de onomastice, de casa noua, sau pentru prietenii nostri cu diferite ocazii, sunt expuse atat in interior, cat si in exteriorul magazinului, pe panouri publicitare.

Preturile nu sunt cele care vorbesc, ci imaginile, care incearca de la sine sa ne aminteasca de zile insorite, de florile de primavara, de natura statica sau de casutele de ţară, fata de care manifestam nostalgie.

Imagini linistite, incantatoare, pentru casa sau biroul nostru, pentru spatii deschise de birouri sau pentru orice alt colt al unei incaperi pe care vrem sa o transformam in coltul de relaxare.

La Almar, acestea sunt respectate si expuse spre incantarea tuturor, spre colorarea imaginii unui han uitat de timp, spre expunerea spre vanzare a frumosului in ochii nostri!

Alexa Rădulescu

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: